¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Manteniment de gas

Endesa pren cura de la calor de casa teva,

revisant i reparant la instal·lació de gas, la caldera, el circuit de calefacció i l'escalfador.

Ara, 50% de descompte el primer any si es contracta en línia.

Tens caldera o escalfador? Selecciona el teu equipament

Reparacions il·limitades i revisions anuals de la instal·lació de gas, la caldera i el circuit de calefacció del teu habitatge. Ara per 5,78 €/mes* durant el primer any.

Diagnòstic inicial i reparacions de la instal·lació de gas i de la caldera i de la calefacció de la llar.

Cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas inclòs en el preu si tens el gas amb Endesa.

Revisions anuals del bon estat de la instal·lació i l'equipament.

Telèfon gratuït. Atenció 24 hores 365 dies.

Reparacions il·limitades

Reparacions en menys de 3 horess. Desplaçament i 3 hores de mà d'obra de cada reparació inclosos.

* Preu amb IVA Inclòs. Segon any: 11,57 €/mes.

OKGas Escalfador servei de reparacions il·limitades i de revisions periòdiques de la instal·lació de gas i l'escalfador de casa teva. Ara per 4,21 €/mes* durant el primer any.

Diagnòstic inicial de la instal·lació de gas i l'escalfador.

Cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas inclòs en el preu si tens el gas amb Endesa.

Revisions cada dos anys del bon estat de la instal·lació i l'equipament.

Telèfon gratuït. Atenció 24 hores 365 dies.

Reparacions il·limitades

Reparacions en menys de 3 horess. Desplaçament i 3 hores de mà d'obra de cada reparació inclosos.

* Preu amb IVA Inclòs. Segon any: 8,42 €/mes. Oferta vàlida per a noves contractacions.

Preguntes freqüents

OKGas és el servei de manteniment i reparacions d'instal·lacions de gas i de caldera d'Endesa.

El servei inclou un diagnòstic inicial de la teva instal·lació de gas i del sistema de calefacció (caldera, circuit hidràulic i radiadors), una revisió anual per preveure possibles avaries que puguin augmentar el teu consum d'energia. OKGas manté la instal·lació segura, allarga la vida de l'equipament i redueix les avaries a 1/3 de l'habitual, de manera que optimitza el consum de gas i, per tant, l'import de la factura.

Sempre que tinguis cap avaria, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d’OKGas i un tècnic visitarà casa teva en menys de 3 hores per reparar l’avaria (el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d’obra són gratis). Els clients d’OKGas tenen un telèfon gratuït per sol·licitar assistència, operatiu 24 hores 365 dies l'anyEl nombre de reparacions és il·limitat.

OKGas permet complir amb la normativa vigent en matèria d'instal·lacions de gas (R.D. 919/2006) i d'instal·lacions tèrmiques a edificis (R.D. 1027/2007) que requereix per llei dur a terme una revisió biennal de la instal·lació i de l'equipament de gas. A més, el servei OKGas inclou el cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas de compliment obligat cada 5 anys, sempre i quan també tinguis contractat el gas amb Endesa Energía.

Altres serveis només cobreixen la caldera i no la instal·lació de gas, o noméscobreixen el manteniment i les reparacions no. OKGas s'encarrega de tot.

OKGas cobreix el cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria, valorat en aproximadament 60 €.

Pots pagar OKGas en còmodes terminis a la factura del gas i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Comptes amb un professional de la Xarxa d’Endesa, avalat per rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, i amb flexibilitat per organitzar la visita. A més, el nombre de reparacions és il·limitat.

Evita qualsevol cost per desplaçament i per les 3 primeres hores de mà d’obra de cada intervenció (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació de la instal·lació de gas o de l’equipament de calefacció, com ara la caldera, el circuit hidràulic i els radiadors). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació supera les 3 hores, ens comprometem a lliurar un pressupost previ gratuït.

Les revisions de la instal·lació prevenen, principalment possible fuites de gas que poden afectar la seguretat dels habitants de l'habitatge i, a més, poden comportar un increment del consum d'energia i de l'import de les factures.

La visita tècnica inclou:

 • Una revisió de tots els elements de la instal·lació (claus, subjeccions, canonades, broquets, ventilació, ...).
 • Ajusts necessaris per garantir la seguretat de la instal·lació i per reduir al màxim el consum de gas, les avaries o els errors futurs de l’equipament.
 • Una comprovació de la estanquitat de la instal·lació de gas.
 • Una comprovació i ajust del funcionament de l’equipament.
 • Una anàlisi de combustió i lliurament del resultat.
 • La Inspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas.
 • La revisió obligatòria pel RITE.

El circuit de calefacció és el traçat de canonades que porta l'aigua calenta des de la caldera fins a cadascun dels radiadors. Les avaries més comunes apareixen a: la bomba que permet la circulació, la vàlvula de seguretat, la pressió del circuit, la sortida de fum de la caldera, la sonda de temperatura que comprova si l'aigua és calenta o les claus dels radiadors.

Es duu a terme un control exhaustiu del compliment de criteris de qualitat, com també dels terminis d'atenció establerts. A més, també es fan trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients habitualment atorguen valoracions excel•lents que superen els 8 punts sobre 10.

El descompte del 50% (en contractar en línia) sobre la quota del servei té una durada d'un any a partir de la data d'inici del contracte.

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual. No obstant això, tant el client com Endesa podran resoldre el contracte mitjançant una comunicació escrita amb una antelació mínima d'un mes a la data de venciment.

Contractar OKGas és molt senzill. Un cop hagis emplenat el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor de manera gairebé immediata. En cas que la contractació s'hagi realitzat conjunta amb el subministrament de gas, el contracte del servei OKGas no estarà actiu fins que no estigui activat el contracte del subministrament de gas després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Si també tens contractat el subministrament de gas a Endesa Energia, el servei OKGas es facturarà dins de la factura de gas, de forma mensual o bimestral, segons el cicle de facturació.

 • OKLlum Assist: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de reparacions i manetes per a la teva instal·lació elèctrica a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKLlum Confort: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de manteniment, reparacions i manetes per a la instal·lació elèctrica i aire condicionat, a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKGas: tria’l si tens caldera al teu habitatge i desitges un servei de manteniment i reparacions de la instal•lació de gas, caldera i circuit de calefacció.
 • OKGas Escalfador: tria’l si tens escalfador al teu habitatge i desitges un un servei de manteniment i reparacions de la instal•lació de gas i escalfador.

OKGas Escalfador és el servei de manteniment i reparacions d'instal·lacions de gas i escalfador d’Endesa.

El servei inclou una revisió cada dos anys de la teva instal·lació de gas i escalfador, per preveure possibles avaries que puguin augmentar el teu consum d'energia. OKGas Escalfador manté la instal·lació segura, allarga la vida de l'equipament i redueix les avaries a 1/3 de l'habitual, de manera que optimitza el consum de gas i, per tant, l'import de la factura.

Sempre que tinguis cap avaria, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d’OKGas Escalfador i un tècnic visitarà casa teva en menys de 3 hores per reparar l'avaria (el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d’obra són gratis). Els clients d’OKGas Escalfador tenen un telèfon gratuït per sol·licitar l’assistència, operatiu 24 hores 365 dies l'anyEl nombre de reparacions és il·limitat.

OKGas Escalfador permet complir amb la normativa vigente en matèria d'instal·lacions de gas (R.D. 919/2006) i d'instal·lacions tèrmiques a edificis (R.D. 1027/2007) que requereix per llei dur a terme una revisió biennal de la instal·lació i de l'equipament de gas. A més, el servei OKGas Escalfador inclou el cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas de compliment obligat cada 5 anys, sempre i quan també tinguis contractat el gas amb Endesa Energía.

Altres serveis només cobreixen la caldera i no la instal·lació de gas, o només cobreixen el manteniment i les reparacions no. OKGas Escalfador s'encarrega de tot.

OKGas Escalfador cobreix el cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria, valorat en aproximadament 60 €.

Pots pagar OKGas Escalfador en còmodes terminis a la factura del gas i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Comptes amb un professional de la Xarxa d’Endesa, avalat per rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, i amb flexibilitat per organitzar la visita. A més, el nombre de reparacions és il·limitat.

Evita qualsevol cost per desplaçament i per les 3 primeres hores de mà d’obra de cada intervenció (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació de la instal·lació de gas o de l’escalfador). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació supera les 3 hores, ens comprometem a lliurar un pressupost previ gratuït.

Les revisions a la instal·lació prevenen, principalment, les possibles fuites de gas que poden afectar la seguretat dels habitants de l'habitatge i, a més, poden comportar un increment del consum d'energia i de l'import de les factures.

Són visites preventives per comprovar l'estat, la seguretat i el funcionament correcte de la instal·lació de gas i de l'escalfador, d'acord amb la normativa legal i tècnica.

La visita tècnica inclou:

 • Una revisió de tots els elements de la instal·lació (claus, subjeccions, canonades, broquets, ventilació, ...).
 • Ajusts necessaris per garantir la seguretat de la instal·lació i per reduir al màxim el consum de gas, les avaries o els errors futurs de l’equipament.
 • Una comprovació de la estanquitat de la instal·lació de gas.
 • Una comprovació i ajust del funcionament de l’equipament.
 • Una anàlisi de combustió i lliurament del resultat.
 • LaInspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas.
 • La revisió obligatòria pel RITE.
 • S'apaga i s'encén només mentre està funcionant.
 • La flama és petita i de color groc.
 • Funciona correctament durant uns minuts i després s'apaga i no s'encén.
 • No escalfa correctament l'aigua.
 • Quan està funcionant presenta fuites d'aigua petites.

Es duu a terme un control exhaustiu del compliment de criteris de qualitat, com també dels terminis d'atenció establerts. A més, també es fan trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients habitualment atorguen valoracions excel•lents que superen els 8 punts sobre 10.

El descompte del 50% (en contractar en línia) sobre la quota del servei té una durada d'un any a partir de la data d'inici del contracte.

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual. No obstant això, tant el client com Endesa podran resoldre el contracte mitjançant una comunicació escrita amb una antelació mínima d'un mes a la data de venciment.

Contractar OKGas Escalfador és molt senzill. Un cop hagis emplenat el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor de manera gairebé immediata. En cas que la contractació s'hagi realitzat conjunta amb el subministrament de gas, el contracte del servei OKGas Escalfador no estarà actiu fins que no estigui activat el contracte del subministrament de gas després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Si també tens contractat el subministrament de gas a Endesa Energia, el servei OKGas Escalfador es facturarà dins de la factura de gas, de forma mensual o bimestral, segons el cicle de facturació.

 • OKLlum Assist: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de reparacions i manetes per a la teva instal·lació elèctrica a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKLlum Confort: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de manteniment, reparacions i manetes per a la instal·lació elèctrica i aire condicionat, a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKGas: tria’l si tens caldera al teu habitatge i desitges un servei de manteniment i reparacions de la instal•lació de gas, caldera i circuit de calefacció.
 • OKGas Escalfador: tria’l si tens escalfador al teu habitatge i desitges un un servei de manteniment i reparacions de la instal•lació de gas i escalfador.

Només per a noves contractacions.

Si necessites ajuda per contractar-lo, deixa'ns les teves dades i et trucarem.

Tria quan vols que et truquem

Tria el manteniment que vols contractar en funció del teu equipament.

Manteniment de la instal·lació de gas, la caldera i el circuit de calefacció.

Manteniment de la instal·lació de gas i l'escalfador.

Participa en el sorteig de 2 iPhone XR només per contractar online* abans del 15/08

(*) Les contractacions realitzades a través de trucada telefónica queden excloses del sorteig

SUBIR