¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Servei de Endesa de manteniment d'aire condicionat i reparacions i manetes elèctric en habitatges

Ara, 50% de descompte el primer any si es contracta en línia.

Tria el servei de Manteniment d'Endesa a la teva mida:

Servei de reparacions elèctriques per la teva llar per 2,55 €/mes* durant el primer any

Reparacions il·limitades de la instal·lació elèctrica del teu habitatge

Una reparació d'electrodomèstic de gamma blanca i de termo elèctric l’any

Dos serveis de manetes elèctric l'any (cavis d'endolls, instal·lacions, instal·lacions de làmpades…) de 3 hores cadascun.

Telèfon gratuït.
Atenció 24 hores 365 dies.

Reparacions urgents (en menys de 3 hores) i no urgents

Desplaçament i 3 hores de mà d'obra de cada reparació inclosos.

* Preu amb IVA Inclòs. Segon any: 5,09 €/mes. Oferta vàlida per a noves contractacions. No aplicable a clients amb contractes d'assistència elèctrica en vigor.

Servei de manteniment d'aire condicionat i reparacions elèctriques per la teva llar.
Ara per 4,54 €/mes* durant el primer any

Diagnòstic inicial i revisions anuals de l'aire condicionat

Reparacions il·limitades de la instal·lació elèctrica i aire condicionat

Una reparació d'un electrodomèstic de gama blanca i d'un termo elèctric l'any.

Dos serveis manetes elèctric l'any (canvi d'endolls, instal·lació de làmpades…) de 3 hores cadascún.

Reparacions urgents (en menys de 3 hores) i no urgents. Desplaçament i 3 hores de mà d'obra de cada reparació inclosos.

Telèfon gratuït. Atenció 24 hores 365 dies.

*Preu amb IVA inclòs. Segon any: 9,06 €/mes. Oferta vàlida per noves contratacions. No aplicable a clients amb contractes d'assistència elèctrica en vigor.

Preguntes freqüents

OKLlum Assist és el servei de reparacions i manetes elèctric d'Endesa per al teu habitatge.

Sempre que tinguis qualsevol avaria, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d’OKLlum Assist i un emergency electrician visitarà la teva llar en menys de 3 hores si l'avaria és urgent, o en un màxim de 48 hores laborals si l'avaria no és urgent en tots dos casos, el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra són gratuïtes. Els clients d’OKLlum Assist disposen d'un telèfon gratuït per sol·licitar l'assistència, operatiu 24 hores 365 dies de l'any: 900 85 86 85.

El nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica és il·limitat. A més, anualment, OKLlum Assist inclou una reparació de l’escalfador elèctric, una reparació d'un electrodomèstic de gamma blanca (rentadora, assecadora, frigorífic, congelador, rentavaixella, campana, forn, vitroceràmica o cuina elèctrica) i dos serveis de manetes elèctric de tres hores cadascun: treballs elèctrics d'instal·lació (llums, aplics en paret i sostre, halògens en falsos sostres d'escaiola) i substitució (interruptors, endolls, timbres, lluminàries, bombetes, halògens...).

Les avaries més comunes són les relacionades amb el quadre elèctric, els interruptors de la llum i els endolls.

Si et quedes sense llum a casa, o sense corrent a l'endoll del frigorífic, i no és una incidència de la distribuïdora, un tècnic d'OKLlum Assist vindrà a casa teva en menys de 3 hores.

OKLlum Assist inclou reparacions de la instal·lació elèctrica del teu habitatge, dels teus electrodomèstics de gamma blanca i de l’escalfador elèctric, així com serveis de manetes elèctric per a petites instal·lacions i substitucions.

Pots pagar OKLlum Assist en còmodes terminis a la factura de la llum i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Disposes d'un professional de la Xarxa d'Endesa, a qui avalen rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, a més de flexibilitat per acordar la visita.

Evita qualsevol cost per desplaçament i per les 3 primeres hores de mà d'obra de cada avaria (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació ultrapassi les 3 hores, ens comprometem a lliurar prèviament un pressupost gratuït.

Es duu a terme un control exhaustiu del compliment de criteris de qualitat, així com dels terminis d'atenció establerts. A més, també es fan trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients habitualment atorguen valoracions excel·lents que superen els 8 punts sobre 10.

El descompte del 50% (en contractar en línia) sobre la quota del servei té una durada d'un any a partir de la data d'inici del contracte.

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual. No obstant això, tant el client com Endesa podran resoldre el contracte mitjançant una comunicació escrita amb una antelació mínima d'un mes a la data de venciment.

Contractar OKLlum Assist és molt senzill. Un cop hagis emplenat el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor de manera gairebé immediata. En cas que la contractació s'hagi realitzat conjunta amb el subministrament elèctric, el contracte del servei OKLlum Assist no estarà actiu fins que no estigui activat el contracte del subministrament de llum després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Si també tens contractat el subministrament elèctric a Endesa Energia, el servei OKLlum Assist es facturarà dins de la factura de llum, de forma mensual o bimestral, segons el cicle de facturació.

OKLlum Confort és el servei d'Endesa de manteniment de l'aire condicionat i de reparacions 24 hores de la instal·lació elèctrica i de l'aire condicionat del teu habitatge.

El servei inclou una revisió anual de l'aire condicionat del teu habitatge, per anticipar-se a possibles avaries que puguin augmentar el teu consum d'energia. OKLlum Confort allarga la vida de l'equipament i redueix les avaries a 1/3 de l'habitual, optimitzant així el consum elèctric i, amb això, l'import de la teva factura.

Sempre que tinguis qualsevol avaria, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d'OKLlum Confort i un electricista d'urgència visitarà la teva llar en menys de 3 hores si l'avaria és urgent, o en un màxim de 48 hores laborals si l'avaria no és urgent —en tots dos casos, el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra són gratuïtes. Els clients d'OKLlum Confort disposen d'un telèfon gratuït per sol·licitar l'assistència, operatiu 24 hores 365 dies de l'any: 900 85 86 85.

El nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica i de l'aire condicionat és il·limitat. A més, anualment, OKLlum Confort inclou una reparació del termo elèctric, una reparació d'un electrodomèstic de gamma blanca (rentadora, assecadora, frigorífic, congelador, rentavaixella, campana, forn, vitroceràmica o cuina elèctrica) i dos serveis de manetes elèctric de tres hores cadascun: treballs elèctrics d'instal·lació (llums, aplics en paret i sostre, halògens en falsos sostres d'escaiola) i substitució (interruptors, endolls, timbres, lluminàries, bombetes, halògens...).

Són visites de caràcter preventiu per comprovar l'estat, la seguretat i el correcte funcionament de l'aire condicionat de la teva llar, d'acord amb allò que estableix la normativa legal i tècnica. Durant la visita tècnica es duu a terme:

  • Verificació del correcte funcionament de l'equip de l'aire condicionat, d'acord als requisits establerts pel RITE, i tasques bàsiques de manteniment de les unitats interiors i exteriors (sempre que siguin accessibles).
  • Ajustaments necessaris per garantir la seguretat de l'equipament i reduir al màxim el consum elèctric i les avaries.

Altres serveis només cobreixen el manteniment o les reparacions de l’aire condicionat. OKLlum Confort s'ocupa de tot.

OKLlum Confort inclou reparacions de la instal·lació elèctrica, de l'aire condicionat, dels electrodomèstics de gamma blanca i de l'escalfador elèctric de la teva llar, així com serveis de manetes elèctric per a petites instal·lacions i substitucions.

Pots pagar OKLlum Confort en còmodes quotes a la factura de la llum i amb un 50% de descompte durant el primer any. Disposes d'un professional de la Xarxa d'Endesa, a qui avalen rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, a més de flexibilitat per acordar la visita.

Evita qualsevol cost de desplaçament i de les 3 primeres hores de mà d'obra de cada avaria (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació ultrapassi les 3 hores, ens comprometem a lliurar prèviament un pressupost gratuït.

Es duu a terme un control exhaustiu del compliment de criteris de qualitat, com també dels terminis d'atenció establerts. A més, també es fan trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients habitualment atorguen valoracions excel·lents que superen els 8 punts sobre 10.

El descompte del 50% (en contractar en línia) sobre la quota del servei té una durada d'un any a partir de la data d'inici del contracte.

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual. No obstant això, tant el client com Endesa podran resoldre el contracte mitjançant una comunicació escrita amb una antelació mínima d'un mes a la data de venciment.

Contractar OKLlum Confort és molt senzill. Un cop hagis emplenat el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor de manera gairebé immediata. En cas que la contractació s'hagi realitzat conjunta amb el subministrament elèctric, el contracte del servei OKLlum Confort no estarà actiu fins que no estigui activat el contracte del subministrament de llum després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Si també tens contractat el subministrament elèctric a Endesa Energia, el servei OKLlum Confort es facturarà dins de la factura de llum, de forma mensual o bimestral, segons el cicle de facturació.

Només per a noves contractacions.

Si necessites ajuda per contractar-lo, deixa'ns les teves dades i et trucarem.

Tria quan vols que et truquem
SUBIR